Zepter NÁDOBA 16 CM, objem 2,5L
Zepter NÁDOBA Ø 16CM, OBJEM 2,5L
Z-1625
Využite túto praktickú viacúčelovú nádobu na prípravu menších zdravých jedál a chutných omáčok. Nádoby Zepter spájajú modernú technológiu pre zdravé varenie s krásnym dizajnom nádob. Vďaka vareniu v uzavretom cykle si potraviny zachovajú svoje prírodné tekutiny a jedlo sa tak uvarí vo vlastnej šťave bez dodatočného pridania vody.
Výhody varenia Zepter nádobách:
Ochrana zdravia: Vďaka najmodernejšej technológii Zepter sa dá jedlo pripravovať bez pridania vody, oleja a iných tukov, na nízkych teplotách, a tak môžeme v potravinách zachovať vzácne výživné látky. To vedie aj k nižšiemu energetickému príjmu až o 1500 kalórií za týždeň. Nádoby Zepter Vám zaručia nižšiu spotrebu kalórií a škodlivých tukov, ale zároveň pripravia stravu bohatú na vitamíny, minerály a proteíny pri súčasnom zachovaní prirodzeného obsahu výživných, biologických a organoleptických vlastností v potravinách.
Kvalita: Nádoby Zepter sú vyrobené z vysokokvalitného kovu Zepter Metal 316L. Tento jedinečný kov je ekologický a odolný voči fyzickému i chemickému poškodeniu, ako aj voči korózii.
Unikátny proces varenia: Zepter vyvinul proces varenia, pri ktorom para vystupuje z jedla navrch nádoby, pri kontakte s chladnejšou pokrievkou sa zráža a steká späť do jedla. Tomuto procesu hovoríme uzavretý cyklus Zepter a prebieha neprerušovane až kým sa jedlo uvarí. Je zárukou prípravy zdravých jedál bez pridania vody, tukov a vždy na nízkych teplotách.
Pokrievka Zepter: Pokrievka dokonale sadne na okraj nádoby, počas varenia ju hermeticky uzavrie vytvorením tzv. vodnej zátky, ktorá je podstatou varenia v uzavretom cykle. Pokrievku Zepter možno odkladať na úchytky nádoby, čím ušetríte miesto.
Menej tuku a viac živín: Výskumy dokázali, že varením v nádobách Zepter sa zachová až o 72 % viac vitamínu A, o 252 % viac vápnika, o 336 % viac fosforu a o 83 % viac železa. Zistilo sa, že teľacie mäso obsahuje o 67 % menej tuku, ak je pripravené na grilovacej panvici Zepter, u kurčaťa bol obsah tuku nišží o 51 %.
Digitálny termokontrol: Rádiový digitálny termokontrol je novým jedinečným zariadením, ktoré umožňuje absolútne automatizovaný proces varenia od začiatku až do konca. Jediným dotykom gombíka na digitálnom termokontrole nastavíte potrebnú teplotu a čas len za pár sekúnd. Keď máte všetko nastavené a pripravené, začína sa proces varenia, ktorý sa automaticky ukončí. Farebné polia zobrazujú tri teplotné škály: žlté pole znamená predhrievanie, zelené pole správnu teplotu varenia a červené pole indikuje prehriatie.
Úspornosť: Jedlo sa varí vo vlastnej šťave na nízkych teplotách, pričom ušetríte až 70 % nákladov na energie a 30 % nákladov na potraviny, čo môže reálne znamenať až tisíce eur ročne. Pridanou hodnotou nádob Zepter je, že z nich nikdy nekvapká tekutina ani mastnota, vďaka čomu máte čistý sporák, taktiež sú skladné a jednoducho sa čistia.